Suomen laajin valikoima
Ennen klo 12 tilatut lähtee samana päivänä
Ilmainen toimitus yli 150€ , muuten 6.90€ - Ilmainen palautus 100pv! - Lue lisää
Asiakkaidemme antama arvosana
Lue asiakkaidemme kokemuksia

LED-valopeili on elegantti ja käytännöllinen valinta kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan

Kylpyhuoneen ja wc-tilan valaistukseen on syytä kiinnittää huomiota, sillä ne ovat paikkoja, joissa useimmiten tehdään tarkkuutta vaativia puuhia, kuten meikataan tai ajetaan partaa. Jokainen nainen tietää, että huonossa valossa laittautuminen on todella epämiellyttävää ja turhauttavaa. Hyvä valaistus luo myös perustan turvallisuudelle, sillä esimerkiksi parranajo huonossa valossa saa helposti aikaan haavoja.

WC ja useimmiten myös kylpyhuone on varusteltu peilillä, joten miksipä emme yhdistäisi valaistusta peiliin! LED-valopeili on paitsi käytännöllinen mutta myös erittäin tyylikäs valinta kylpyhuoneeseen. Se on jo itsessään näyttävä sisustuselementti. LED-valopeileissä valo tulee epäsuorasti peilin takaa eikä näin ollen häikäise silmiä. Valo kiertää koko peilin, jolloin lopputuloksena on tasainen, pehmeä ja ylellinen valaistus. Koska valo kiertää koko peilin, valaisee se tasaisesti kasvot joka puolelta, eikä häiritseviä varjoja synny.

LED-valopeili on tyylikäs valinta kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan

LED-valopeilin valinta – mikä on käyttötarkoitus?

Sopivan LED-valopeilin valinta lähtee käyttäjän tarpeista. Minne peili ensinnäkin asennetaan ja mihin käyttötarkoitukseen? Onko peilin tarkoitus olla enemmänkin sisustuselementti vai tehdäänkö sen edessä tarkkuutta vaativia puuhia? LED-valopeilejä on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina sekä erilaisilla ominaisuuksilla. Osassa peileistä on esimerkiksi huurteenesto, jolloin ne sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseen, jossa lämmin suihku höyryää ja vetää tavallisen peilin huuruun. Joissakin LED-valopeileissä katkaisin löytyy peilistä, toisissa on erillinen katkaisin. Peilejä löytyy myös himmennystoiminnolla, jolloin tilan tunnelmaa on helppo vaihtaa yhdellä hipauksella. Himmennystoiminnon avulla valoa voidaan kirkastaa silloin, kun tarvitaan enemmän valoa kasvoille, esimerkiksi meikatessa, ja himmentää, kun halutaan pehmeä tunnelma kylvyn ajaksi.

Esittelemme lyhyesti SuperLEDin valikoimasta löytyvät upeat LED-valopeilit ja niiden käyttökohteet:

LED-valopeili BELLE

LED-valopeili BELLE on pyöreä ja kookas valopeili, jossa valo tulee pehmeästi peilin takaa valaisten peilin sivut näyttävästi ja ilman häikäisyä. Peilissä ei ole reunuksia. Peili on kooltaan 800 x 30 mm. Tässä peilissä ei ole katkaisijaa, vaan sitä ohjataan erillisellä on / off –katkaisijalla. Valovoimaa löytyy 1020 lumenia.

BELLE on saatavilla huurteenestolla, jolloin se sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen tai ilman huurteenestoa, mikä tekee peilistä erinomaisen valinnan huoneeseen kuin huoneeseen.

LED-valopeili TÄHKÄ


LED-valopeili TÄHKÄ on pyöreä hieman pienempi peili, jossa valo tulee peilin takaa ja valaisee tehokkaasti. Ulkoreunalla on kapea vaalea kehys, josta valo tulee kauniisti läpi. Valon määrä 705 lumenia.

Tästä peilistä on kolmenlaista mallia:

1. Pelkistetty peili erillisellä on/off –katkaisijalla. Valon värinä lämmin valkoinen 3000K ja peilin koko 700 x 30 mm. Tämä on loistovalinta esimerkiksi eteiseen tai makuuhuoneeseen.

2. Erillisellä on/off –katkaisijalla toimiva peili, jossa on huurteenesto 300 mm pyöreällä alueella keskellä peiliä. Peilin koko 600 x 35 mm.

3. Hipaisukytkimellä varustettu peili, jolloin ei tarvita erillistä kytkintä, vaan kaikki toiminnot saadaan hipaisemalla peiliä. Peilin saa himmennettyä 10 % - 100 % ja TÄHKÄ muistaa himmennyksen tason, kun valo sammutetaan. Tässä peilissä on myös huurteenesto, joka on aina automaattisesti päällä, kun peilissä on valo. Lisäksi peilistä löytyy molemmat valon värit, lämmin valkoinen 3000 K ja kirkas valkoinen 4000 K. Väriä saa vaihdettua hipaisemalla. Peili on kooltaan 600 x 30 mm. Tästä peilistä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet, mikä tekee siitä myös todella monikäyttöisen ja moneen paikkaan sopivan. Loistovalinta jokaiseen kotiin!

LED-valopeili RUUSUNEN

LED-valopeili RUUSUNEN on suorakulmainen pystyyn asennettava valopeili, jossa valo tulee eteenpäin peilin reunoilta. Tämä peili on nappivalinta tarkkuutta vaativiin aamutoimiin, kuten meikkaamiseen, sillä valo tulee suoraan kasvoille ja antaa kasvojen lähitarkasteluun hyvän mutta pehmeän valon.

Peili on kooltaan 500 x 700 x 30 mm ja valotehoa on 410 lumenia.

LED-valopeili TIANA

LED-valopeili TIANA on kookas suorakulmainen peili, jonka voi asentaa pystyyn tai vaakaan. TIANAssa valo kiertää koko peilin ja heijastuu kauniisti läpikuultavan kehyksen takaa. Peili on kooltaan 800 x 600 x 35/30 mm ja valovoimaa on 1400/1689 lumenia.

TIANAa on saatavilla hipaisukytkimellä ja erillisellä on/off –katkaisijalla. Molemmissa vaihtoehdoissa on huurteenesto (800 x 600 x 30 mm koossa ei ole). Hipaisukytkimellä varustetussa peilissä on lisäksi himmennysmahdollisuus sekä valon värin valinnan mahdollisuus. Peilin saa himmennettyä 10 % - 100 % ja TIANA muistaa himmennyksen tason, kun valo sammutetaan.

LED-valopeili LUMIKKI

LED-valopeili LUMIKKI on reilunkokoinen suorakulmainen peili, jonka voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Valo tulee peilin takaa taustavalaisten peilin näyttävästi. Peilissä on mustat alumiiniset kehykset. Se sopiikin erityisen hyvin mustien hanojen tai muiden mustien yksityiskohtien kaveriksi viimeistelemään sisustuksen. Mustat kehykset antavat myös mukavaa kontrastia valkoisella taustalla.

Tämä kehyksellinen lähes taulumainen peili sopii jokaiseen huoneeseen ja tarjoaa näyttävyyttä sisustukseen olipa se missä tilassa tahansa! Peili on kooltaan 700 x 900 x 40 mm ja valotehoa on 1440 lumenia.

LED-valopeilin kaveriksi sopii kattoon asennettavat LED-alasvalot tai LED-paneelit

Vaikka LED-valopeili tarjoaa tehokkaan valaistuksen, ei se usein yksin riitä valaisemaan koko kylpyhuonetta tai WC-tilaa. Suosittelemmekin LED-valopeilin kaveriksi kattoon asennettavia LED-alasvaloja tai LED-paneeleja, jotka antavat hyvän yleisvalaistuksen. Näin wc-tilasta tai kylpyhuoneesta saadaan toimiva tila, joka kuitenkin tarjoaa hieman luxusta jokaiseen aamuun ja tilassa vietettyyn hetkeen.

LED-valopeili sopii tilaan kuin tilaan

LED-valopeilien suosituin käyttökohde on kylpytiloissa, mutta nämä upeat peilit sopivat myös muihin tiloihin. Kuten sanottu, LED-valopeilit ovat jo itsessään upeita sisustuselementtejä ja kaiken lisäksi ne tuovat epäsuoraa valaistusta huoneeseen. Loistavia käyttökohteita ovat myös eteiset, kodinhoitohuoneet, makuuhuoneet ja vaatehuoneet. LED-valopeilin edessä on mukava valita päivän asua ja aamun hämärässä se voi toimia myös ainoana valaistuksena. Käyttökohteita on yhtä paljon kuin on ihmisiäkin.

LED-valopeileihin pääset tutustumaan tarkemmin verkkokaupassamme! SuperLEDin ammattilaiset ovat myös aina apunasi, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli jokin asia jää askarruttamaan.

26.6.2024

Eteisen valaistus: Näin valitset oikean valaisimen eteiseen

Eteinen on kodin käyntikortti ja sen valaistus vaikuttaa merkittävästi ensivaikutelmaan. Hyvin suunniteltu eteisen valaistus lisää kodikkuutta, turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Eteinen on usein ensimmäinen tila, jonka vieraat näkevät astuessaan kotiisi, joten sen tulisi olla kutsuva ja toimiva. Oikeanlainen valaistus voi tehdä ihmeitä jopa pienelle ja kapealle eteiselle, tuoden tilan parhaat puolet esille ja tehden siitä viihtyisän.

18.6.2024

Vaatehuoneen valaistus: Näin valitset parhaan valaisimen

Vaatehuone on tila, jossa oikeanlainen valaistus on erityisen tärkeää. Hyvä vaatehuoneen valaistus helpottaa vaatteiden valintaa, tuo esiin niiden värit ja materiaalit oikealla tavalla sekä luo tilaan miellyttävän ilmapiirin. Tässä blogissa käymme läpi, kuinka valita paras vaatehuoneen valaisin ja mitä asioita kannattaa ottaa huomioon valaistusta suunniteltaessa.

10.6.2024

Korkean tilan valaisin | Sopiva valo avoimeen tilaan

Valaisimen valinta korkeaan tilaan voi olla haasteellinen, mutta samalla erittäin palkitseva projekti. Korkean tilan valaisin ei ainoastaan tarjoa tarvittavaa valaistusta, vaan se toimii myös tilan keskipisteenä ja tyylin määrittäjänä. Tässä blogissa käsittelemme, miten valita juuri sopiva valaisin avoimeen tilaan, sekä mitä seikkoja tulee huomioida, kun haetaan näyttävää valaisinta korkeaan tilaan.

4.6.2024

Mikä on himmennettävä valaisin ja miksi valita sellainen?

Himmennettävät valaisimet ovat yleistyneet viime vuosina ja niistä on tullut suosittu valinta monissa kodeissa ja työtiloissa. Mutta mikä himmennettävä valaisin oikein on ja miksi se on niin suosittu? Tässä blogissa käymme läpi, mitä himmennettävät valaisimet ovat, miten ne toimivat ja mitkä ovat niiden hyödyt. Erityisesti keskitymme himmennettäviin LED-valaisimiin, jotka ovat energiatehokkaita ja monipuolisia.

29.5.2024

Kattovalaisimen asennus itse | helppo opas

Kattovalaisimen asentaminen voi tuntua haastavalta, mutta oikeilla ohjeilla se sujuu helposti ja turvallisesti. Tässä oppaassa käymme läpi, miten asennat kattovalaisimen itse muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Olitpa sitten muuttamassa uuteen kotiin tai päivittämässä vanhaa valaisinta, näillä vinkeillä onnistut varmasti. Näiden ohjeiden avulla vältät yleiset virheet ja varmistat, että valaisin pysyy turvallisesti paikallaan ja toimii moitteettomasti.

23.5.2024

Valaisin saarekkeen päälle: keittiön sydämen loiste

Valaistus on yksi tärkeimmistä elementeistä missä tahansa keittiössä, mutta erityisesti saarekkeen yläpuolella se nousee päärooliin. Ei ainoastaan siksi, että hyvä valaistus tekee ruoanlaitosta, syömisestä ja sosiaalisesta kanssakäymisestä nautinnollisempaa, vaan myös koska oikein valittu valaisin voi määritellä koko keittiön ilmeen. Tässä blogissa tutustumme siihen, kuinka valita täydellinen valaisin keittiön saarekkeen päälle, joka ei ainoastaan palvele käytännöllisyyttä, vaan myös kohottaa tilan estetiikkaa ja tuo siihen uudenlaista loistetta.

15.5.2024

Työtasovalaisimen valinta ja asennus – valoa työskentelyyn

Valaistus on keskeinen tekijä työtilojen toimivuudessa ja viihtyisyydessä. Työtasovalaisimilla on tärkeä rooli näissä ympäristöissä, sillä ne tarjoavat kohdennettua valoa sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tässä blogissa käsitellään työtasovalaisimien merkitystä, erilaisia asennusvaihtoehtoja ja tyyppejä, joiden avulla voit valita parhaan valaistusratkaisun omaan tarpeeseesi.

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä
Jätä viesti