Suomen laajin valikoima
Ennen klo 12 tilatut lähtee samana päivänä
Ilmainen toimitus yli 150€ , muuten 6.90€ - Ilmainen palautus 100pv! - Lue lisää
Asiakkaidemme antama arvosana
Lue asiakkaidemme kokemuksia

SuperLED valaisee neljä kohdetta Asuntomessuilla 2023

Asuntomessut järjestetään 7.7.-6.8.2023 Loviisassa merellisissä maisemissa Kuningattarenrannassa. Asuntomessut ovat loistava mahdollisuus inspiroitua erilaisista rakennustyyleistä, materiaaleista, tilaratkaisuista, puutarhoista, sisustustyyleistä ja valaistuksesta. Moni rakentaja aloittaakin rakennustaipaleensa Asuntomessukierroksella.

SuperLED on tänäkin vuonna päässyt mukaan Asuntomessukohteisiin valaistusratkaisuillaan. Olemme suunnitelleen ja toteuttaneet valaistuksen osittain tai kokonaan neljään erilaiseen kohteeseen Loviisan Asuntomessuilla. Tässä blogitekstissä esittelemme messukohteet, joista löytyy SuperLEDin valaisimia.

Finnlog WisdomHouse

Finnlog Wisdomhouse

WisdomHouse on kirjailija, terapeutti, kouluttaja Tommy Hellstenin toiveiden mukaan suunniteltu atriumpihainen CLT-elementtitalo. Finnlog WisdomHousen tarina sai alkunsa Asuntomessuilla 2020, jolloin Tommyyn teki vaikutuksen Hetena. Finnlogin palkitusta Hetena-talomallista muokattiin yksilöllinen ja seesteinen koti, joka johdatti Tommyn takaisin juurilleen Loviisaan. Talossa yhdistyy hirsitalojen sekä puurunkotalojen parhaat ominaisuudet: luovat persoonalliset tilaratkaisut, energiatehokkuus ja helppo muokattavuus.

Kohteen valaistus on toteutettu SuperLEDin valaisimilla. Yhdistetyssä keittiö/ruokailutila/olohuone -tilassa katosta löytyvät upotetut mustat valaisinkiskot, joihin asennettuna LED-kiskovalaisimet BEST. LED-kiskovalaisimet ovat käytännöllinen ratkaisu suureen tilaan, sillä valaisimia voidaan suunnata ja siirrellä haluamaansa suuntaan. Näin ollen valaistusta on aina siellä, missä sitä tarvitaan. Käytävästä löytyvät upotettavat ja suunnattavat mustat KAIDA-alasvalot. Mustat valaisimet tuovat upeasti kontrastia muuten vaaleisiin pintoihin ja sopivat hyvin yhteen tumman keittiön kanssa.

Talon tummanpuhuvissa ulkoseinissä on mustat LED-seinävalaisimet TIILI, jossa valon saa osoittamaan ylös- tai alaspäin. Tummassa ulkoseinässä mustat seinävalaisimet ovat toisaalta huomaamattomat mutta myös näyttävän modernit.

Talosta löytyy myös muun muassa LED-nauhaa, erilaisia LED-alasvaloja sekä saunavalaisimet.

Kohteen numero Asuntomessuilla on 16.

Lisää tietoa Finnlog WisdomHousesta ja sen rakennusvaiheista pääset lukemaan Finnlogin nettisivuilta:

Finnlog WisdomHouse

LED-kiskovalaisin olohuoneessa
LED-kiskovalaisin ja upotettavat LED-alasvalot
LED-nauha kylpyhuoneessa

Kannustalo Maininki

Kannustalo Maininki

Kannustalo Maininki on paritalokohde, johon kuuluu Iso ja Pikku Maininki. Paritalo toimii esimerkkinä useamman sukupolven yhteisasumisesta. Suurempi huoneisto on suunniteltu kuvitteelliselle perheelle, jolla on teini-ikää lähestyvä tytär. Paritalon viereisessä huoneistossa asuu perheen isoäiti - talossa toteutuu kahden sukupolven yhteisasuminen. Sisustussuunnittelija Anne Melender on luonut sisustuksen Kannustalolle ominaiseen kodikkaaseen ja ajattomaan tyyliin. Olohuoneesta aukeava merimaisema on osa sisustusta. Lisäksi kohteessa on otettu huomioon oleellisesti myös etätyötä tekevän tarpeet.

Kannustalo Mainingista löytyy epäsuoraa valaistusta, joka on toteuttu erilaisilla LED-nauhoilla ja alumiiniprofiileilla. SuperLED on toimittanut kohteeseen muun muassa huippulaadukkaita PRO LED-nauhoja, joissa energiatehokkuutta on parannettu merkittävästi. PRO TUNNELMA LED-nauha valikoitui tunnelman luojaksi ja PRO TEHO LED-nauha tehokkaampaan valaisuun.

Olohuoneen seinään asennettu PRO TEHO LED-nauha yhdessä SIVU LED-profiilin kanssa luo upean epäsuoran valaistuksen huoneeseen. SIVU LED-profiili on nimensä mukaan sivulta valaiseva alumiiniprofiili, jolla saa epäsuoran valon ylös- tai alaspäin seinään asennettuna sekä sivulle päin kattoon asennettuna. Profiili on valmistettu laadukkaasta eurooppalaisesta materiaalista ja siinä on hyvin valoa läpäisevä kansi.

LED-nauhoilla valaistus on luotu myös muun muassa kodinhoitohuoneeseen tason ylle sekä saunaan tuomaan mukavan pehmeää tunnelmaa. Lisätunnelmaa ja muunneltavuutta valaistukseen saatiin erilaisilla himmennettävillä LED-muuntajilla, joiden avulla LED-nauhoja voidaan himmentää tilanteeseen sopivaksi.

Kohteen numero Asuntomessuilla on 3 ja 4.

Lisää tietoa Kannustalo Mainingista pääset lukemaan Kannustalon nettisivuilta:

Kannustalo Maininki

LED-nauha ja SIVU LED-profiili olohuoneessa
LED-nauha saunassa
LED-nauha ja LED-profiili kodinhoitohuoneessa

Jukkatalo Linnatuuli

Jukkatalo Linnatuuli

Jukkatalon upea kaksikerroksinen Linnatuuli elää asukkaidensa mukana ja tarjoaa rauhaa arjen keskellä. Linnatuuli on suunniteltu kolmehenkiselle perheelle, jossa on vanhempien lisäksi leikki-ikäinen lapsi. Tilaa kuitenkin riittää mahdollisesti kasvavalle perheelle, sillä kodista löytyy neljä huonetta. Kohteessa on erillinen saunarakennus, jossa on erityisen tumman sävyinen sisustus ja rauhallinen tunnelma. Lähellä sijaitsevat naapurit on otettu huomioon hienosti pihasuunnittelulla, jotta pihasta on saatu suojaisa ja viihtyisä paikka.

Kaikki Linnatuulen valaisimet himmentimineen ovat SuperLEDiltä. Yleisvalaistuksena toimivat erilaiset upotettavat LED-alasvalot, jotka ovat oivallinen valinta uudisrakennuksen kattoon huomaamattomuutensa ansiosta. Valkoinen alasvalo sulautuu upeasti valkoiseen kattoon. Tässä kohteessa on käytetty paljon korkean värintoiston valaisimia, eli valaisimia joiden CRI > 90. Näillä valaisimilla huonekalut ja taideteokset loistavat luonnollisessa värikauneudessaan.

Linnatuulen katosta löytyy muun muassa LED-alasvalo KOKOA, LED-alasvalo OODI ja LED-alasvalo SUNNY. Ylellisyyttä kylpytiloihin saadaan epäsuoralla valaistuksella, joka on toteutettu LED-nauhoilla.

Kohteen numero Asuntomessuilla on 23.

Lisää tietoa Jukkatalo Linnatuulesta pääset lukemaan Jukkatalon nettisivuilta:

Jukkatalo Linnatuuli

LED-alasvalot kylpyhuoneen katossa
LED-nauha kylpyhuoneessa

Villa Kruunu

Villa Kruunu

Villa Kruunu on moderni Lakka-kivitalo, jonka lisäksi rantatontille tulee yhdistetty puusauna-vierasmaja, joka on leikkimielisesti ristitty "anopin majaksi". Talon on suunnitellut arkkitehti Virve Rosberg ja sisustuksesta vastaa Johanna Hernesniemi. Haaveissa on pehmeät ja lämpimät, murretut sävyt sekä tammen käyttö.

SuperLED on toimittanut ulkovalaisimet tähän kohteeseen. Talon ulkoseiniltä löytyy sekä yhteen suuntaan että kahteen suuntaan valaisevia TIILI LED-seinävalaisimia. Musta ylös- ja alaspäin valaiseva LED-seinävalaisin TIILI kruunaa mustan kivitalon seinän upeasti. Tässä kohteessa valaisinta on käytetty myös talonumeron valaisemisessa.

Kohteen numero Asuntomessuilla on 13.

Tutustu Villa Kruunuun instagramissa:

Villa Kruunu 

LED-seinävalaisin TIILI kivitalon seinässä

Inspiroidu Asuntomessuista

Nämä ja paljon muita kiinnostavia kohteita löydät Asuntomessuilta Loviisasta 7.7.-6-8.2023. Tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan!

26.6.2024

Eteisen valaistus: Näin valitset oikean valaisimen eteiseen

Eteinen on kodin käyntikortti ja sen valaistus vaikuttaa merkittävästi ensivaikutelmaan. Hyvin suunniteltu eteisen valaistus lisää kodikkuutta, turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Eteinen on usein ensimmäinen tila, jonka vieraat näkevät astuessaan kotiisi, joten sen tulisi olla kutsuva ja toimiva. Oikeanlainen valaistus voi tehdä ihmeitä jopa pienelle ja kapealle eteiselle, tuoden tilan parhaat puolet esille ja tehden siitä viihtyisän.

18.6.2024

Vaatehuoneen valaistus: Näin valitset parhaan valaisimen

Vaatehuone on tila, jossa oikeanlainen valaistus on erityisen tärkeää. Hyvä vaatehuoneen valaistus helpottaa vaatteiden valintaa, tuo esiin niiden värit ja materiaalit oikealla tavalla sekä luo tilaan miellyttävän ilmapiirin. Tässä blogissa käymme läpi, kuinka valita paras vaatehuoneen valaisin ja mitä asioita kannattaa ottaa huomioon valaistusta suunniteltaessa.

10.6.2024

Korkean tilan valaisin | Sopiva valo avoimeen tilaan

Valaisimen valinta korkeaan tilaan voi olla haasteellinen, mutta samalla erittäin palkitseva projekti. Korkean tilan valaisin ei ainoastaan tarjoa tarvittavaa valaistusta, vaan se toimii myös tilan keskipisteenä ja tyylin määrittäjänä. Tässä blogissa käsittelemme, miten valita juuri sopiva valaisin avoimeen tilaan, sekä mitä seikkoja tulee huomioida, kun haetaan näyttävää valaisinta korkeaan tilaan.

4.6.2024

Mikä on himmennettävä valaisin ja miksi valita sellainen?

Himmennettävät valaisimet ovat yleistyneet viime vuosina ja niistä on tullut suosittu valinta monissa kodeissa ja työtiloissa. Mutta mikä himmennettävä valaisin oikein on ja miksi se on niin suosittu? Tässä blogissa käymme läpi, mitä himmennettävät valaisimet ovat, miten ne toimivat ja mitkä ovat niiden hyödyt. Erityisesti keskitymme himmennettäviin LED-valaisimiin, jotka ovat energiatehokkaita ja monipuolisia.

29.5.2024

Kattovalaisimen asennus itse | helppo opas

Kattovalaisimen asentaminen voi tuntua haastavalta, mutta oikeilla ohjeilla se sujuu helposti ja turvallisesti. Tässä oppaassa käymme läpi, miten asennat kattovalaisimen itse muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Olitpa sitten muuttamassa uuteen kotiin tai päivittämässä vanhaa valaisinta, näillä vinkeillä onnistut varmasti. Näiden ohjeiden avulla vältät yleiset virheet ja varmistat, että valaisin pysyy turvallisesti paikallaan ja toimii moitteettomasti.

23.5.2024

Valaisin saarekkeen päälle: keittiön sydämen loiste

Valaistus on yksi tärkeimmistä elementeistä missä tahansa keittiössä, mutta erityisesti saarekkeen yläpuolella se nousee päärooliin. Ei ainoastaan siksi, että hyvä valaistus tekee ruoanlaitosta, syömisestä ja sosiaalisesta kanssakäymisestä nautinnollisempaa, vaan myös koska oikein valittu valaisin voi määritellä koko keittiön ilmeen. Tässä blogissa tutustumme siihen, kuinka valita täydellinen valaisin keittiön saarekkeen päälle, joka ei ainoastaan palvele käytännöllisyyttä, vaan myös kohottaa tilan estetiikkaa ja tuo siihen uudenlaista loistetta.

15.5.2024

Työtasovalaisimen valinta ja asennus – valoa työskentelyyn

Valaistus on keskeinen tekijä työtilojen toimivuudessa ja viihtyisyydessä. Työtasovalaisimilla on tärkeä rooli näissä ympäristöissä, sillä ne tarjoavat kohdennettua valoa sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tässä blogissa käsitellään työtasovalaisimien merkitystä, erilaisia asennusvaihtoehtoja ja tyyppejä, joiden avulla voit valita parhaan valaistusratkaisun omaan tarpeeseesi.

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä
Jätä viesti